Altså egentligt burde det være… vi maler byen blå – men vi tvivler på om Birthe vil ændre sin klassiker for vores skyld?

Dette års musikprogram ser ud til at være noget helt særligt. Ringriderfesten vil præsentere en række fantastiske kunstnere, der vil sørge for, at publikum får en uforglemmelig oplevelse.

Fredag aften vil Djämes Braun indtage scenen. Denne danske duo er kendt for deres fængende og dansable popmusik og har opnået stor popularitet med sange som “Duft af Ba-Cone” og “Kongens Have”. Med deres energiske optrædener og catchy melodier vil de uden tvivl få publikum til at danse og synge med.

Birthe Kjær behøver ikke den helt store præsentation. Hun har været en del af den danske musikscene i årtier og har skabt nogle af de mest ikoniske ørehængere i dansk musikhistorie, herunder “Vi maler byen rød” og “Pas på den knaldrøde gummibåd”. Med sit store smil og sin imponerende stemme vil hun sammen med Feelgood Band sørge for en dejlig og nostalgisk aften.

Lørdag aften vil være endnu mere energisk med en række af de hotteste navne på den danske musikscene. Først op er Ude Af Kontrol, som med deres energiske rapmusik og vilde sceneshow vil få publikum til at ryste hele natten lang. Derefter vil Boye & Sigvardt tage over med deres fængende elektroniske musik og dystre lyrik, der vil få publikum til at miste sig selv i musikken.

Skinz er også en kunstner, som du ikke vil gå glip af. Med hans melodiske og personlige raptekster har han hurtigt opnået stor popularitet, og hans koncerter er altid fyldt med energi og passion. Til sidst vil Hedegaard afslutte aftenen med sin unikke blanding af electro og trapmusik, der vil få publikum til at danse hele natten lang.

Aabenraa Ringriderfest 2023 lover at blive en fantastisk begivenhed, og med dette musikprogram kan du være sikker på, at du vil få en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er til pop, rap eller elektronisk musik, vil der være noget for enhver smag.