Tilmelding til Aabenraa Ringridning 2023

Tilmelding:
Vi mødes lørdag den 01. juli og igen søndag den 02. juli senest kl. 11.00 på Markedspladsen til festligt optog igennem byen til Festpladsen, hvor vi i 2 dage skal dyste om rytterpræmier for over 200.000 kr.

Påklædning:
Blå/hvid ringriderhue, mørk jakke, hvide benklæder, lange mørke støvler, hvid skjorte og slips.
Tilmelding til nedenstående forridere, hvor ridekort kan købes.

Bemærk:
Ridekort til pony er GRATIS

Regler for deltagelse

Regler for deltagelse i ringridningen:

1. Bestyrelsen leder alle festens anliggender og dens anordninger skal enhver rytter ubetinget følge. Rytterne skal møde til de annoncerede tidspunkter og deltage i festoptogene. Ingen rytter må forlade festoptogene, før disse er opløst af formanden. Under festoptogene må der ikke ryges.

2. Rytterne skal møde i blå/hvide ringriderhuer, dog er blå/hvidt overtræk til ridehjelmen tilladt, mørk jakke, hvide benklæder og lange, mørke støvler, hvid skjorte og slips.

3. Der kan være 2 ryttere til hver hest. Hingste eller ondartede heste må ikke benyttes.

4. Forriderne leder rytterne i optogene og ridebanerne og deres anordninger skal strengt følges.

5. Der må kun rides med lanser, der er malet blå/hvide. Lanserne til voksne, skal være min. 160 cm. lang. (65 cm. blå og 95 cm. hvid)Ritmesteren har i forening med rytterkomitéen, indsigelsesret mod lansens beskaffenhed, og kan kræve lansen udskiftet, med en som svarer til foreningens krav. Ringen skal tages i frisk galop, og hesten skal galopere ridebanen igennem, markeret ved hvide pæle. Der må kun vendes én gang ved hvert ridt. Ringen skal afleveres. Bedømmelsen af ovenstående og godkendelse af ringen afgøres af forrideren.

6. Bestyrelsen bestemmer, hvor mange gange og hvor længe der skal rides. Rytterne får tildelt et nummer og rider i denne rækkefølge i ridebanen. Den rytter, som i det fastansatte antal ridninger de fleste gange har taget ringen, er konge og får kongegevinsten. Er der flere end én rytter, der har taget flest ringe udskilles den bedste ved en omridning blandt disse. Piger og drenge, der ikke er fyldt 15 år ved ridningens begyndelse, rider om Ponykongeværdigheden og kan ikke deltage i ridningen om kongeværdigheden. Omridningen om kongeværdigheden ledes og dømmes af rytterkomiteen. De øvrige gevinster fordeles efter opnået antal ringe og nødvendige omridninger.

7. Ryttere, der ikke møder præcis til omridningen, kan miste retten til placering.

8. Hver forening kan anmelde en fanesektion til at deltage i faneridningen. For faneridningen gælder, at kun ryttere, der deltager i ringridningskonkurrencerne kan deltage.

9. Rytterne skal sidde forskriftsmæssigt til hest og vise hensyn overfor deres heste og øvrige deltagere under ridningen. Utilbørlig opførsel kan medføre bortvisning.

10. Rytternes deltagelse i ringriderfesterne sker på egen risiko. Amtsringriderforeningen Aabenraa er således ikke ansvarlig for skader som påføres hest eller rytter i forbindelse med arrangementerne. Det anbefales, at rytterne selv tegner de nødvendige forsikringer, dog skal enhver rytter være ansvarsforsikret.

11. Det henstilles til rytterne at ride fornuftigt gennem gaderne efter afslutningen på opmarchpladsen.

12. Ved at løse ridekort underkaster rytterne sig de ovenstående betingelser.

Således vedtaget på generalforsamlingen den 5. marts 2002 og ændret den 6. marts 2007.

Bestyrelsen

Tilmelding til maillisten

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Sponsorer

Jung sætter kræmmermarked i fokus

Jung sætter kræmmermarked i fokus

Der er spændende nyheder på vej til Aabenraa, da Jung Nørregaard overtager stafetten som ansvarlig for det store kræmmermarked i forbindelse med Ringriderfesten. Efter mange års dedikeret arbejde af Jørgen Greve er det nu tid til at byde Jung velkommen. Med over...

Generalforsamling 2023

Generalforsamling 2023

Amtsringriderforeningen Aabenraa holder generalforsamling tirsdag den 07. marts 2023 kl. 19:30 på Skyttegården, Hjelmalle 44, 6200 Aabenraa Dagsorden: Valg af dirigent Formandens beretning Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab Indkomne forslag Valg af...


Pin It on Pinterest