Cookie- og privatlivspolitik

Cookies er små tekstfiler, vi gemmer på din computer, tablet eller mobil – men kun hvis du giver tilladelse til det. De anvendes til at indsamle statistik om, anvendelsen af vores hjemmeside, huske dine indstillinger på siden og andre praktiske funktioner.

Når du besøger ringrider.dk, indsamler vi en række oplysninger om dig, som anvendes at tilpasse, hvilket indhold du får vist og holde styr på, hvilke sider du har besøgt på vores hjemmeside. Vi formidler også cookies for en række af vores samarbejdspartnere som f.eks. Facebook, Google.

Bryder du dig ikke om, at vi opbevarer disse oplysninger, kan du slette de pågældende cookies ved hjælp af dit browserprogram. Fremgangsmåden afhænger af det browserprogram, du anvender på den mobil, tablet eller computer, du ser hjemmesiden på. Se her, hvordan du sletter cookies i dit browserprogram.

Herunder kan du få mere viden om, hvad cookies er, samt hvilke informationer vi gemmer fra dit besøg og hvorfor vi gør det. Endvidere kan du også finde oplysninger om, hvilke samarbejdspartnere vi giver adgang til oplysningerne. Til sidst på siden kan du læse om vores håndtering af dine personoplysninger.

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på den enhed, du læser vores hjemmeside på. Teksten i cookien indeholder ingen eksekverbar kode, hvorfor vores cookies ikke kan sprede f.eks. virusangreb, ransomware eller anden skadelig software.

Vores cookie indeholder udelukkende

  • entydig identifikation af din enhed
  • de indstillinger, du bruger på vores side

og gør det muligt at

  • få statistik om dit besøg
  • målrette annoncer til dig fra os

Hvis jeg blokerer jeres cookies, hvad sker der så?

Hvis du blokerer for, eller sletter cookies fra vores hjemmeside efter et besøg, vil du komme ud for, at siden ikke fungerer nær så godt, som hvis du ikke blokerede eller slettede vores cookies. Desuden kan der være indhold, som du ikke længere har adgang til.

Desudover vil du ikke få vist annoncer for os på f.eks. sociale medier, Google og andre hjemmesider, der bruger Googles annoncenetværk.

Hvilke cookies anvender ringrider.dk?

Hos ringrider.dk bruger vi en række forskellige samarbejdspartneres cookies til f.eks. at holde styr på hvilke sider, du besøger på hjemmesiden.

Totalt sætter et besøg på vores hjemmeside en eller flere cookies fra disse samarbejdspartnere:

  • Google Analytics – besøgsstatistik med registrering af hvilke sider på hjemmesiden, du besøger

Derudover anvender vi egne cookies til at registrere dit besøg og dine valg på vores hjemmeside.

Personoplysninger

Tilmelder du vores nyhedsbrev, deltager i brugerundersøgelser, bruger vores online-værktøjer eller køber produkter eller tjenester hos os via vores hjemmeside, indsamler vi forskellige personlige oplysninger om dig.

Det omfatter bl.a.:

  • Tekniske oplysninger om den enhed, du har besøgte siden fra
  • Et unik bruger-id, der identificerer dig, næste gang du besøger os
  • Enhedens IP-adresse, som du besøgte vores hjemmeside med
  • Den geografiske placering, du opholdt dig på under besøget
  • En oversigt over de sider, du har set på hjemmesiden
  • De oplysninger, du har angiver i formularer, du har udfyldt på siden
  • Betalingsoplysninger og kontaktinformationer angivet ved køb fra siden

Er min oplysninger sikre i jeres hænder?

Vi forsøger på bedste måde at forhindre, at dine oplysninger overgives til tredjemand, offentliggøres på ulovlig vis eller kommer til uvedkommendes kendskab, ligesom vi ikke videresælger dine personlige oplysninger til hverken samarbejdspartnere eller tredjemand.

Derved er du sikret mod enhver form for misbrug af dine personlige oplysninger, ligesom vi garanterer dig, at vi opbevarer dine personlige informationer forsvarligt i henhold til gældende regler og love på området.

Hvad anvendes mine oplysninger til?

Hvad vi gemmer og anvender dine personlige oplysninger til, afhænger af, hvad du har foretaget dig på vores hjemmeside. Har du:

Besøgt hjemmesiden – anvendes oplysningerne til at identificere dig, registrere hvilke sider du besøger, samt til at forbedre din brugeroplevelse under besøget

Tilmeldt dig vores nyhedsbrev – opbevarer vi din e-mailadresse og dit navn, så vi har mulighed for at personliggøre de e-mails, som vi sender dig

Udfyldt vores kontaktformular – opbevarer vi dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer, så vi har mulighed for at kontakte dig og personificere henvendelsen

Anvendt en eller flere af vores online tjenester – opbevarer vi din IP-adresse, og alle indtastede oplysninger i forbindelse med brugen af online tjenesten

Købt ydelser eller produkter af os på hjemmesiden – gemmer vi dine kortoplysninger, oplysninger om hvad du har købt, samt dine nødvendige kontaktinformationer, herunder navn, adresse og telefonnummer.

Hvor længe opbevarer I mine oplysninger?

Vi gemmer dine oplysninger i henhold til lovgivningen på området. Så snart dine oplysningerne ikke har relevans for os mere, eller overskrider tidsbegrænsningen for opbevaring jf. lovgivningen, slettes de pågældende personlige oplysninger fra vores systemer.

Typen af oplysninger og hvorfor vi gemmer dem, afgør, hvor længe vi opbevarer dem. Derfor er det ikke muligt for os at komme med generel tidsramme for, hvor længe de forskellige personlige oplysninger opbevares i vores systemer.

Hvem overgiver I mine oplysninger til?

Alle informationer om din færden på vores hjemmeside, din geografiske placering, dit køn og alderssegment overgives til tredjepart på en måde, så de ikke giver mening for udenforstående. Vi overgiver også kun de oplysninger, som er kendte for os. Hvem vi overgiver dine personlige oplysning til og hvilke oplysninger vi overgiver, fremgår af oversigten under afsnittet Hvilke cookies anvender ringrider.dk

Til selve opbevaringen og håndteringen af data anvender vi en række tredjepartsleverandører, som udelukkende gemmer dine oplysninger på vegne af os, og ikke har mulighed for at anvende dem til egne formål.

Ingen personoplysninger i form af f.eks. navn og e-mail overgives til andre, med mindre vi på forhånd har dit samtykke til det. Til opbevaringen har vi valgt de sikreste databehandlingscentre og cloud-tjenester inden for EU's grænser, der har kunnet garantere en effektiv beskyttelse af dine personlige oplysninger.

Vil du vide mere eller klage?

Den gældende lov om persondata giver dig adgang til at få informationer om, hvilke konkrete personoplysninger vi opbevarer om dig. Lovgivningen giver også mulighed for, at du kan gøre indsigelse mod, hvad vi anvender dine oplysninger til, ligesom du kan kalde dit samtykke tilbage, så vi ikke må opbevare dine personlige oplysninger længere.

Vil du vide mere om, hvilke af dine personlige oplysninger vi opbevarer, eller ønsker du at få dem slettet, kan du kontakte os på mail. Vil du indgive klage over vores opbevaring eller behandling af dine personlige oplysninger, skal du kontakte Datatilsynet.


Sponsorer

Sidste nyt fra FB

Se vores social wall


Pin It on Pinterest