Tombolaen ved Aabenraa Ringriderfest er næsten lige så gammel som ringriderfesten selv. Så der bliver ingen ringriderfest uden tombola! Heldigvis har vi også i år fået hele 600 flotte og alsidige præmier fra de mange sponsorer, der støtter op om arrangementet. De mange spændende præmier kan vindes i løbet de 4 dage, som ringriderfesten løber over

Den store ringrider-tombola lige over for Lansen på festpladsen, har været en fast bestanddel af Aabenraa Ringriderfest i mange år. Sådan er det også i år. For en ringriderfest uden tombola er næsten utænkeligt efter så mange år.

600 gevinster med 12 hovedgevinster

Igen i år har folkene bag ringrider-tombolaen fået rigtig mange flotte gevinster fra velvillige sponsorer, der støtter op omkring tombolaen og det almennyttige formål, som overskuddet fra salget af lodder går til. Uden de mange sponsorer ville der ikke være nogen tombola.

I alt er det blevet til hele 600 forskellige gevinster, hvoraf de 12 største er blevet udnævnt til hovedgevinster ved årets tombola. Alle præmier – selv de mindste – er flotte og meget anvendelige, og udvalget er særdeles alsidigt. Her er noget for enhver smag, og stort set alle præmier kan bruge af alle de mange forskellige mennesker, der besøger ringriderfesten hvert år.

3 chancer for 20 kroner

Prisen for at deltage i jagten på de mange flotte præmier er som altid beskeden. Igen i år kan få hele 3 lodder for 20 kroner. 10 lodder koster 50 kroner og for 100 kroner får du hele 25 lodder. Altså kan du vinde en af de mange flotte præmier i årets tombola med indsatser på fra 4 kroner pr. lod!

Det gør det muligt for alle at være med, og opbakningen er da også altid god. Ved at købe lodder ved årets ringrider-tombola, støtter du ligesom alle de foregående år dit lokalsamfund.

For overskuddet fra tombolaen går som sagt til almennyttige formål, som f.eks. de lokale idræts- og andre foreninger i og omkring Aabenraa. Gennem tiden har mange idrætsforeninger fået nyt udstyr, nye spilletrøjer eller nye fodboldmål. Flere af byens orkestre har også fået råd til nyanskaffelser, ligesom byens hundeførerforeninger og forskellige kulturinstitutioner har modtaget donationer fra tombolaens overskud.

Var ikke muligt uden sponsorerne og de frivillige

Ringrider-tombolaen var slet ikke en mulighed uden den altid velvillige støtte fra både private og hele byens erhvervsliv. Især erhvervslivet er ivrige støtter, fordi de på den måde kan give noget igen til det lokalsamfund, de bor i.

Ringriderfesten er også en god mulighed for at få promoveret sine produkter og sit firma. For med så mange besøgende hvert år, og den store opmærksomhed som netop ringrider-tombolaen får, er der en god mulighed for, at få nye kunder gjort opmærksom på sin eksistens.