Når 2+2 giver 5….
6. juni 2024

Årets Aabenraa/Ringridervin er nu på gaden, i år i samarbejde med Den Sidste Flaske.

De er lokale, de er super skarpe i god vin og så er de med til at støtte en god sag. Ja for os giver det bare SÅ god mening at indgå et samarbejde med Den Sidste Flaske og det er her vi siger at 2+2 giver 5.

Ringrider vinen er en tradition, som startede mange år tilbage, hvor Amtsringriderforeningen Aabenraa, i forbindelse med årets ringriderfest nøje udvælger en vin som udmærker sig.

Hvert år har det været vores fornemste opgave en finde og udvælge en vin, som giver dig smæk for skillingen. Vinen udvælges ud fra kombinationen – meget smag for fair pris. Og netop dette, har gjort at Ringrider vinen altid bliver taget godt imod.

Vinen egner sig fortrinligt til værtindegave, en god middag eller blot som en præsentabel erkendtlighed.

» KØB VINEN DIREKTE HOS DEN SIDSTE FLASKE «

 


Om vinen

En lækker efterårsvin fuld af bærnoter
En vin med en smuk intens farve, der åbner med en næse fuld af aromatiske friske røde frugter (solbær, hindbær, ribs) forstærket af en duft af garrigue.
En smuk aromatisk kompleksitet afsløres på ganen med en behagelig koncentration af frugt, balanceret af friske lakridsnoter. Finesse kommer til udtryk til afslutningen af ​​denne Côte-du-Rhône. Denne lækre blanding af Grenache, Syrah og Mourvèdre har ældet på franske egefade inden den er kommet på flaske.

SENESTE NYHEDER

← TILBAGE TIL NYHEDER