Mathias Andresen fra Ringriderkomiteen har skabt en sand verdensnyhed til årets fest. Hold fast, for vi præsenterer jer for… trommehvirvel… den utrolige plastikkrus sorteringsspand!

Vi kan ikke benægte, at Mathias har gjort noget utroligt her. Aldrig før har vi set noget lignende! Han har virkelig tænkt ud af boksen og givet os en løsning på et problem, vi ikke vidste, vi havde. Med denne spand kan vi nu sortere vores affald til festen og bidrage til den grønne omstilling samtidig med, at vi har det sjovt. Det er som om, Mathias har kastet et magisk trylleslag over Ringriderfesten!

Nu kan I måske spørge jer selv, hvordan denne fantastiske opfindelse fungerer. Lad os tage jer med på en guidet tur gennem denne innovative plastikkrus sorteringsspand. Forestil jer, at I står med jeres plastikkrus, fyldt med en forfriskende drik. I vil selvfølgelig ikke smide det i en almindelig skraldespand og forurene vores smukke omgivelser. Nej, takket være Mathias’ geniale opfindelse, kan I nu placere jeres plastikkrus i den specielle sorteringsspand.

Nu er det klart, at denne spand stadig er i testfasen, men vi har allerede lavet fem prototyper, som vil blive testet de næste fire dage. Men indtil vi ser, om spanden kan gå i masseproduktion, lad os tage et øjeblik til at beundre Mathias’ vision og innovation. Han har virkelig vist os, at selv i en festlig atmosfære kan vi tage skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Han har givet os håb om, at selv små ændringer kan have stor indflydelse.

Cheers og grøn fest til alle!

Ps. på billedet ses pladsformand Steffan Junior Hansen – der indvilligede i at drikke en øl for at teste konceptet!