Birthe Kjær & Feel Good Band

Djämes Braun

Fredagsfesten – fredag 30. juni kl. 19.30

En aften der kommer til at blive husket!

Vi kan vist godt sige at der kommer tryk på med det program vi har skruet samme i år! Det bedste for dig er, at der er gratis entré – når blot du har købt adgang til pladsen.

 

PRAKTISK INFO

Tidsplan
(ændringer kan forekomme)

19.30 – DeeJay Junior
20.30 – Djämes Braun
21.30 – Birthe Kjær & Feel Good Band
22.45 – DeeJay Junior

Gratis entré når du er på pladsen!

Birthe Kjær & Feel Good Band

Der hersker ingen tvivl om Birthe Kjærs stadig store popularitet – en favorit hos anmelderne!

”Fuck Britney! Birthe vælter Smukfest”- Ekstra Bladet
”Birthe Kjær fik teenagere til at ”moshpitte”” – BT
”Kjær var kult på Langeland” – Fyens Stiftstidende

Efter et forrygende 2019, hvor Birthe Kjær & Feel Good Band høstede den ene flotte anmeldelse efter den anden, er Birthe Kjær klar til 2020.  Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe & Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af “syng med”, gummibåde og klapsalver – holdet er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester.

”Feel Good Band”, består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg.

Repertoiret spænder helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som “Arrivederci Franz”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange som publikum kan synge med på. Og selvfølgelig maler de Byen rød. Sammen med de dygtige korpiger bliver der også sunget forskellige medley`er sammensat af danske såvel som udenlandske grandprix sange.
Det hele bliver blandet med swingende evergreens fra Birthes album ”Smile”, som hun udgav i 2011, med sange som ”Such a night” og “Slow boat to China”.

I efteråret i 2015 udgav Birthe Kjær sit nye pop-album “Lige fra hjertet”, med sange som “Sku´vi ikke lave lidt ballade”, “Achy breaky heart” og “Du betyder alt for mig”. Sidste sang i duet med Bobo Moreno.

Ved det store Dansktop Prisshow i Herning i 2016 modtog Birthe Kjær prisen for Bedste kvindelige Dansktopsanger – og året efter fik hun hele 2 priser, nemlig prisen for Bedste Koncertnavn og Æresprisen 2017 for et langt professionelt virke i branchen. Igen i 2019 blev Birthe nomineret til hele 2 priser ved Dansktop Prisshowet i Herning – nemlig som Årets koncertnavn og Årets sangerinde – Birthe modtog begge priser.

I 2017 medvirkede Birthe Kjær for første gang i en animationsfilm – nemlig “Dyrene i Hakkebakkeskoven”, hvor hun lægger stemme til Bedstemor Skovmus.

På ”SMUK FEST” 2018 i Skanderborg blev Birthe Kjær tildelt POLKA VERNERS LEGAT.

I 2018 fejrede Birthe så sit 50-års pladejubilæum med et storslået show i landets Kulturhuse, hvor udsolgte huse bekræftede, at der stadig er brug for en af vores dygtigste solister, som kan få salen med på fællessang og godt humør. Her viste hun også sin alsidighed med et bredt repertoire fra viser til pop, country og jazz. Genrer som hun har udgivet på cd´er gennem årene.

Djämes Braun

Djämes Braun har opnået stor popularitet i Danmark med deres catchy og dansable sange. Deres musik kombinerer pop, reggae og hiphop-elementer, hvilket giver deres lyd en unik og livlig stemning. Deres tekster handler ofte om glæde, fest og kærlighed, og de formår at skabe en positiv atmosfære med deres musik.

Gruppens største gennembrud kom i 2013 med sangen “Kom og Giv Mig Alle Dine Penge”, der blev en kæmpe hit i Danmark. Siden da har de udgivet flere succesfulde singler og album, der har cementeret deres position som et af landets mest populære popbands.

Djämes Braun er også kendt for deres energiske og underholdende liveoptrædener. De formår at få publikum til at danse og synge med til deres hits, og deres koncerter er altid fyldt med fest og god stemning.

Med deres catchye melodier, festlige tekster og charmerende optræden fortsætter Djämes Braun med at erobre hjerterne hos publikum i Danmark og skabe musik, der får folk til at danse og smile.

Kom og dans med….

 


Pin It on Pinterest