Der er spændende nyheder på vej til Aabenraa, da Jung Nørregaard overtager stafetten som ansvarlig for det store kræmmermarked i forbindelse med Ringriderfesten. Efter mange års dedikeret arbejde af Jørgen Greve er det nu tid til at byde Jung velkommen.

Med over 20.000 besøgende hvert år er det et af de største kræmmermarkeder i regionen, og det er her, at folk samles for at nyde de mange forskellige tilbud og aktiviteter. Fra kunsthåndværk og antikviteter til tøj, mad og legetøj er der noget for enhver smag. For at fejre Jung Nørregaards tiltrædelse som ansvarlig for kræmmermarkedet har vi besluttet at der både lørdag og søndag morgen vil være gratis morgenbrød til alle udstillere som en tak for deres deltagelse og bidrag til at gøre markedet til en succes.

Jung Nørregaard har allerede vist sig som en engageret og kreativ person, der er dedikeret til at bringe nye ideer og frisk energi til arrangementet. Han ønsker at bevare den unikke charme og tradition, som kræmmermarkedet har, samtidig med at han introducerer spændende tiltag for at tiltrække endnu flere besøgende.

Vi ønsker Jung Nørregaard held og lykke i hans nye rolle og ser frem til at se hans visioner tage form på det årlige kræmmermarked i Aabenraa.