Gratis koncert på Storetorv
28. juni 2024

Årets Ringriderfest bliver skudt igang med en stor GRATIS koncert på Storetorv – fredag 05. juli fra kl. 15.00-16.00

Amtsringriderforening starter 4 dages Ringriderfest op i Aabenraa men en stor gratis koncert for alle.  Kom og oplev et af orkestrene fra det store “Aabenraa Musik Show”. Det er et 40 mands orkester fra Ukraine, der har kørt næsten et helt døgn for at komme til Aabenraa og giver os en helt unik oplevelse. Chernihiv Military Orchestra er kendt over hele verden for den musikalitet og præcision, og vi er ekstremt stolte over at kunne skyde festen i gang med en koncert i så høj klasse.

Chernihiv Military Orchestra – spiller også med lørdag 06. juli i det store “Aabenraa Musik Show” hvor de får følgeskab af et Hollands orkester, SPAD fra Sønderborg og ikke mindst 3 fantastiske solister i form af Nabiha, Søs Fenger og Katrine Muff. Aabenraa Musik Show er et helt nyt og spændende koncept som er startet op i samarbejde med Aabenraa Live. Selvom vi forventer høj solskin til Ringriderfesten – så vil Aabenraa Musik Show ikke være vejr afhængig da det foregår i Sydbank Arena Aabenraa – dvs – lige ved siden af Ringriderpladsen-

Aabenraa Musik Show er gratis at komme ind til – blot du har købt adgang til ringriderpladsen (40 kr. for én dag eller alle dage for 60 kr.) – og du kan se fra til 2 timer med et fantastisk show.

SENESTE NYHEDER

Årets faneridning

Årets faneridning

Nr. 1   Hellevad Ringriderforening Nr. 2   Amtsfanen ved Rødekro Ringriderforening Nr. 3 ...

Årets Resultater

Årets Resultater

Konger i Aabenraa 2024 Konge 2024 Jørgen Schmidt, Vollerup Kronpris 2024 Ditte Jørgensen, Dybbøl...

← TILBAGE TIL NYHEDER