Søndag mellem 14 og 16 gæster hele syv forskellige musikkorps fra hele landet verdens største ringriderfest i Aabenraa. Her har ringriderfestens eget musikkorps inviteret til et gemytligt band battle, hvor samtlige otte korps giver den fuld gas på alle instrumenter.

Vil du opleve noget virkeligt unikt ved dette års Ringriderfest i Aabenraa, skal du sørge for at være til stede mellem 14 og 16 på søndag! Her afvikler Ringriderfestens musikkorps band battle med syv til lejligheden indbudte musikkorps fra hele landet.

De dyster på fredelig og gemytlig vis om at give den bedste opvisning med både flot paradegang og velspillede deltagere. Så her er både noget for øjne og øre – og musikken har de lovet vil blive for enhver smag. Så what’s not to like?

Syv korps fra hele landet

Udover Ringriderfestens eget musikkorps deltager der som allerede nævnt hele syv korps fra hele landet. De fire af korpsene er velkendte og lokale, nemlig:

  • Den Sønderjyske Garde
  • Aabenraa Skoleorkester
  • Aabenraa Pipes and Drums
  • Aabenraa Brass Band

Alle sammen velkendte og dygtige orkestre fra Aabenraa, der nok har den største koncentration af musikkorps i landet uden for hovedstadsområdet.

Fra resten af landet deltager desuden Holbæk Garden fra Holbæk, Danehof Garden fra Nyborg og selveste Søværnets Tamburkorps.

Festligt, fornøjeligt og velspillende

Så alt i alt er der lagt op til et festligt, fornøjeligt og utroligt flot og velspillende indslag ved dette års ringriderfest. Det strækker sig over to timer, hvor de forskellige korps vil give smagsprøver fra deres repertoire og lave flotte parader og anden form for opvisning på ringriderpladsen.

Det er underholdning, hvor alle kan være med – uanset deres forhold til korpsmusik og Brass bands. For her er både liv, bevægelse og musik, der går rent ind hos alle aldre.

Sæt derfor kryds i kalenderen og mød op i god tid. For der bliver rift om pladserne, hvis du vil have første parket til det store arrangement.

HUSK: Adgang til ringriderfestpladsen er gratis alle tre dage, og stemningen er i top. Så der er absolut ingen undskyldning for at blive væk!