skulle have været årets overskrift til 01. april, for vi plejer jo altid at komme med en prank. Men som situationen er i verden lige nu, synes vi ikke der er tid til sådanne pranks. Det vi meget hellere vil, er at informere jer om, hvad nogle af årets højdepunkter er.

Bl.a. bliver der byttet rundt på fredag og lørdag – altså ikke bogstaveligt talt – men rent musikmæssigt. Indtil nu har fredag altid været tiltænkt den yngre generation og lørdag har henvendt sig imod det modne publikum. Det bliver anderledes i år – hvor fredag står i de modnes tegn så de yngre kan give fuld gas om lørdagen.

Hvem kommer så i spiller i år?

Ja navnene er lagt fast og vi håber at Covid-19 ikke sætter en stopper for det – for der er virkelig noget at glæde sig til i år. Nu sidder du og tænker, hvem er det så..og der kan  vi kun sige…det får du ikke at vide. Jo selvfølgelig skal du da have det at vide. Vi trænger til noget positivt energi, så derfor kan vi med stolthed sige:

Fredag 03. juli

Johnny Madsen m/band

Peter & de andre kopier

 

Lørdag 04. juli

Kato

Faustix

Kongsted

Fouli

Derved lægger Ringriderfesten Aabenraa sig igen helt i toppen når det kommer til populære kunstnere. Jeg vi er faktisk ret stolte over at kunne præsentere så store navne til vores fest, og så er der gratis adgang til musikarrangementerne, når man ellers har betalt adgang til pladsen. Hvor ellers kan du opleve 2 dage med så store navne til den pris? Og nej…det er ikke en aprilsnar.

Vi håber at årets fest bliver en realitet….hjælp os med trykke tommelfingre, så der også i år bliver en Ringriderfest!