Årets Aabenraa Vin 2018 er blevet udvalgt. Vi er både glade og stolte over resultatet, specielt at vi har fået Franciska Clausen tilbage på etiketten.

Årets Aabenraa Vin går op i en højere enhed – både hvad angår æstetik og smag, og det var et enigt dommerpanel der pegede på netop denne vin. Til en vejledende udsalgspris på kr. 89,- får man virkelig meget vin for pengene. Vi er glade for at vores lokale forhandlere Vin og Gastro, Juhls Blomster og  Oles Chokolade igen har valgt at tage vinen til sig, så at du som forbruger altid har nemt ved at købe en flaske Aabenraa Vin uanset, hvor du befinder dig i byen.

Som noget helt nyt kan du i år også købe vinen online hos Bay Vine, da vi sidste år oplevede en efterspørgsel efter at kunne handle den online. Det giver mulighed for at sidde hjemme og bestille vinen når det passer dig. Et initiativ som vi er glade for, og som giver “gamle” Aabenraa´ere udenfor bygrænsen mulighed for at købe og smage denne pragtfulde vin.

Aabenraa Vinen er

en tæt, frugtdreven vin lavet på 50 % Negroamaro, 20% Merlot, 20% Primotivo og 10% frugtsødme. Stilen er rig, fløjsblød og let at drikke med lækre noter á la blomme, rosiner og vaniljekrydderier fra lageringen på egetræsfade. Den drikkevenlige stil gør perfekt at drikke såvel til lettere retter som helt uden mad. Prøv den til smagfulde pastaretter, Pizza eller fyldige salater og tærter.

 

>> Køb vinen online hos Bay Vine her