Aabenraa Musik Show i Sydbank Arena Aabenraa
11. juni 2024

Lørdag den 6. juli 2024, kl. 17.00 genopliver Ringriderfesten det gamle Sønderjysk Tattoo med det nye og moderne Aabenraa Musikshow. Showet løber af stablen i Sydbank Arena Aabenraa, hvor både nationale og internationale garder og orkestre vil gæste Aabenraa sammen med solisterne Søs Fenger, Nabiha og Katrine Muff, der står for den afsluttende fællessang.

Sønderjysk Tattoo har eksisteret i mere end 40 år, men har ikke været afholdt siden 2017. Nu genopstår den stærke tradition i lidt nyere klæder, hvor det bl.a. er rykket indenfor i Arena Aabenraa
og har skiftet navn til Aabenraa Musikshow. Showet vil bestå af flere forskellige militærorkestre foruden to internationale fra henholdsvis Ukraine og Holland. Dertil vil du kunne opleve Nabiha og Søs Fenger i selskab med Søværnets Tamburkorps foruden en storslået finale med fællessang anledt af Katrine Muff.

Showet afholdes i Sydbank Arena Aabenraa og entré til musikshowet er inkluderet i entréen til Ringriderpladsen.

 

Nabiha


Nabiha har siden sit gennembrud i 2010 med det livsbekræftende og anmelderroste album Cracks opnået meget på sin musikalske rejse. Den internationale version af debutalbummet (More Cracks) fra 2011 inkluderede hitsinglen “Trouble”, der var i fast rotation på 25 danske radiostationer, og selvfølgelig “Never Played the Bass”, som var en af de mest spillede sange på dansk radio. I 2013 udgav Nabiha albummet Mind the Gap, hvor både titelnummeret og singlen “Ask Yourself” gik guld og platin. Nabiha har ligeledes modtaget European Border Breakers Award og optrådt på prestigefyldte amerikanske festivaler som Austin City Limits, South By Southwest og San Francisco Pride, samt spillet shows over det meste af Europa.

Søs Fenger


Søs Fenger startede for alvor sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco – og det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent – og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele veje. Søs Fenger – kendt og elsket af de fleste danskere, gennem flere generationer.

Katrine Muff


Når vi synger sammen bliver vi forbundet med hinanden. Det mærker vi, når vi som publikum skråler med på sange vi elsker foran de store scener. Katrine Muff inviterer til fællessang med hele den danske sangsskat i hånden. Vi skal synge sammen og blive klogere på hvorfor sangene rammer os lige i hjertet og bliver siddende der. Katrine har som TV og radiovært stået i front på et hav af programmer med musikformidling som omdrejningspunktet. “Fællessang”, “Sangbogen-med Muff og Hammer”, “DRs Juleshow” og mange flere. Hun har hele 5 sange med i Højskolesangbogen. Blandt andet “Fortabt er jeg stadig” som hun har skrevet med Stine Pilgaard. De modtog sammen “Den folkelige sangs pris” i 2021 for deres samarbejde på albummet “De korte sætningers land”. Senest har hun skrevet bogen ”Sangbog til børn og deres voksne” og udkom i 2022 med albummet “Sange til børn og deres voksne.” Katrines smittende energi smitter og alle kan være med!

 

     

 


Aabenraa Musikshow

Dato: 6. juli 2024
Tid: 17.00 – 19.00
Sted: Sydbank Arena Aabenraa
Entre: adgangsbillet til ringriderpladsen
Der vil være siddepladser og der vil være pause i showet.

 

 

SENESTE NYHEDER

← TILBAGE TIL NYHEDER