10 up coming navne i Kulturboxen
17. juni 2024

10 fede nye og up coming navne i musikbranchen gæster Kulturboxen i år. Det har været svært at udvælge, da der har været rigtig mange gode ansøgere, men vi er yderst tilfredse med interessen og udvalget.

KulturBoxen er en scene for ukendte og kendte kunstner, i forbindelse med Aabenraa Ringridning – lørdag den 06. juli.

Glæd dig bl.a. til…..

SoftWave

SoftWave er lige nu finalister i hele 4 kategorier hos ISSA AWARDS (USA) som resultatet af udgivelsen af deres nye anmelderroste album “things we’ve done” som også blev indstillet til GAFFA-PRISEN 2024 og nummeret “Never Gonna Let You Down” fik en anbefaling fra DR Karrierekanonen.
SoftWave er duoen, Catrine Christensen og Jerry Olsen, som sammen producerer opløftende synthpop.
Efter udgivelsen af deres debut album “Game On”, har de gæstet Jakob Stegelmann i Bremen Teater, turneret med de millionsælgende OMD (UK), lavet remix til Erasure’s Andy Bell og for nyligt lavet remix til Pet Shop Boys’ tidligere signet artist, Cicero.

Stövregn

Stövregn spiller egne danske numre i folk/rock stil med kant, finesser og skæve undertoner. Inspirationen kommer bl.a. fra Bob Dylan, Neil Young, John Hiatt, Allan Olsen m.fl.
Selvom håret har været længere og maverne mindre, har “drengene” stadig noget på hjertet. Stövregn fortæller om livets udfordringer og glæder tilføjet en god skovfuld humor og kitsch. Historier og erfaringer fra livet danner grundlag for teksterne.
De udtaler selv følgende: “Vi spiller ikke for hårdt og ikke for blødt. Ikke ren rock, men heller ikke pop… vi ligger lige mit i mellem, der hvor alle kan være med”.
Kom og lyt når Stövregn folder paraplyen ud og lader musikken regne!

JANNIK

Måske I kan huske ham fra sidste år – men dygtige JANNIK vender tilbage på KulturBoxen.
Sidste år var et fantastisk år for den tysk/danske singer/songwriter, hvor han stod på mange forskellige scener rundt omkring grænselandet.
I hans rygsæk kommer han med spritnye sange og masser energi, der skal fyres af på scenen.
Vi glæder os til igen at få besøg af JANNIK!

SENESTE NYHEDER

Årets faneridning

Årets faneridning

Nr. 1   Hellevad Ringriderforening Nr. 2   Amtsfanen ved Rødekro Ringriderforening Nr. 3 ...

Årets Resultater

Årets Resultater

Konger i Aabenraa 2024 Konge 2024 Jørgen Schmidt, Vollerup Kronpris 2024 Ditte Jørgensen, Dybbøl...

← TILBAGE TIL NYHEDER