Sild og Jazz i Lansen – søndag 07. juli kl. 13.00

Brewhouse Jazzband

Successen fortsætter – og Sild og Jazz er igen i år at finde på vores Ringriderprogram. Der er sildespisning fra kl. 13.00 – køb din billet hos Restaurant Royal, herefter tager bandet over og leverer traditionel jazz med de gamle jazz-klassikere.

Mere om Brewhouse Jazzband:

Efter etableringen af Ølgod Bryghus i december 2006 lød spørgsmålet til et par jazz-interesserede:

”Kan I fremskaffe et band, der kan levere en aften med bryghusjazz”?

Det tog lidt tid, men det lykkedes. 21. november 2008 gik Brewhouse Jazzband på podiet til en fin aften i bryghuset.

Initiativtagere og medaktører var Ove Lindholm og Torsten Andreasen, hvor specielt  Torsten var en meget kendt person i jazzkredse, idet han i mere end en menneskealder spillede trompet i det jyske jazzmiljø.

Ove og Torsten fandt flere musikere, så orkestret kunne fremstå som et Ølgod-baseret 6-mands jazzorkester. Desværre døde Torsten pludseligt i oktober 2009, og besætningen måtte reorganiseres, men orkestret spillede videre og er stadig i høj grad spilledygtigt.

Brewhouse Jazzband lyd = Traditionel Jazz 

Orkestrets medlemmer har forskellige musikalske rødder: Nogle i den traditionelle Dixieland jazzmusik, nogle i klassisk musik og andre i den rockprægede musik. Men her mødes man i en fælles ambition – at spille swingende traditionel jazzmusik.

Brewhouse Jazzband tilstræber at spille de gamle klassikere: Saint Louis Blues, Basin Street Blues, Down by the riverside, Ice Cream, Careless Love o.s.v.

 

PRAKTISK INFO

Kan opleves i Lansen – søndag 07. juli fra kl. 13.30
Sildespisning fra kl. 13.00 – køb din billet hos Restaurant Royal – pris kr. 100,-

 

Pin It on Pinterest