DRESSED FOR ROXETTE

MIKE ANDERSEN BAND

HARDINGER BAND

STIG & VENNERNE

Ringriderfestival – lørdag 02. juli kl. 14.00

En festival der kommer til at vække minder…

Det er nogle af de helt store fra fortiden der kommer og gæster os til dagens festivalsprogram – som netop i år har valgt at lægge vejen forbi Aabenraa for at give os en koncert der kommer til at vække minder. Det er ægte syng med musik, og det bedste for dig er, at der er gratis entré – når blot du har købt adgang til pladsen.

 

PRAKTISK INFO

Tidsplan (ændringer kan forekomme)

14.00 – Varm up med DJ Junior (Jan Andersen)
14.30 – Stig & Vennerne
15.45. – DJ
16.45 – Dressed for Roxette
18.00 – DJ
19.00 – Mike Andersen Band
20.15. – DJ
21.15 – Hardinger Band
22.30 – DJ Cool down
23.30 – Slut

Gratis entré når du er på pladsen!

Stig & Vennerne

Publikum får mulighed for at synge med på alle Flemming ’Bamse’ Jørgensens største hits, udført med respekt og kærlighed af de resterende medlemmer af Bamses Venner, Peter Bødker, Frank Thøgersen og Anders Lampe, bassist Allan Nagel samt Stig Rossen.

I januar 2011, umiddelbart efter Flemmings pludselige bortgang, spurgte bandet Stig, om han ville tage med til en koncert i Syvstenhallen i Sæby. Bamses Venner havde spillet til dette halbal 32 år i træk, og arrangøren ville gerne markere afslutningen på denne æra med en hyldestkoncert til Bamse. Stig var i tvivl. Hvordan ville de mange loyale fans af Bamses Venner modtage denne afløser? Var Flemmings død for tæt på, til at man kunne skabe en festlig stemning? Når Stig alligevel sagde ja, var det fordi han i mange år havde lyttet rigtig meget til Flemmings musik og syntes, at Bamses Venner var et af de bedste bands i dansk populærmusik. Han så koncerten i Sæby som en chance for at vise sin respekt for den afdøde sanger.

Koncerten blev intet mindre end magisk, og Stig og bandet blev derfor enige om, at de ville forhøre sig hos tidligere arrangører af koncerter med Bamses Venner, om nogen af dem var interesserede i en sådan hyldestkoncert. Det var seks af dem. Efter den spæde start med syv koncerter i 2011 har Stig & Vennerne oplevet en støt stigende popularitet og er nu et af de mest populære danse- og underholdningsbands i Danmark.

Som Stig altid siger efter første sang: ”Den bedste måde, vi kan hylde Bamse på, er at have en fest!” Og så bliver den ellers trykket af med de allerbedste hits fra Bamses imponerende repertoire: Vimmersvej, Se min læge er diktator, Endnu engang, Bamsefar, Hvorfor går Louise til bal, Venner kom og se, Alice, Kongens Have, I en lille båd der gynger og mange flere.

Dressed for Roxette

Roxette skrev soundtracket til de legendariske 90´ere. En tid hvor din Walkman var Gud, Beverly Hills dikterede din tøjstil, og Pretty Woman var en integreret del af din VHS. Nu tager Europas absolut bedste Roxette tributeband dig med på en nostalgisk rejse, hvor du kan lade dig rive med af kæmpe hits som Sleeping in my Car, Joyride, The Look, og Must have ben Love.

Syv topprofessionelle musikere levere et velsmurt show og en musikalsk oplevelse af de helt store, når de tager dig med tilbage til teenage-værelset, kassettebåndet, spejlet og hårbørsten. I front som Maria Fredriksson og Per Gessle, står sangerinden Anja Møllerskov og sanger/ guitarist Christian Visti, og sammen med den resterende del af Dressed for Roxette, bringer de dansegulvet i kog og sørger for, at du svæver derfra på en sky af fed 90ér-eufori.

Hardinger Band

Så kører sommerens Shubidua-bus landet rundt. Hardinger Band har brugt pausen til at pudse hele Shub-kataloget af og de
3,5 originale Shubber Michael Hardinger, Jørgen Thorup og Kim Daugaard (Kasper Daugaard er jo søn af Kim) og deres 2
supermusikere B-Joe og Flemming Olsen er klar til at fyre et orgie af fællessang og good-time af! Danmarks bedste
sangkatalog og Danmarks BEDSTE sommer nogensinde!! Glæd jer!!

Mike Andersen Band

var – før en vis pandemi – ét af Danmarks travleste live-navne. Med den intense ildkraft som bandet lægger ud med på scenen, er der ingen nervøsitet for at flammerne er ved at dø ud efter en snes år i business. Her er iørefaldende melodier, et sindssygt tjekket lydbillede, hvor alle instrumenter står knivskarpt, yderst kompetente musikere med personlighed og egen stil – og ikke mindst en evne til at få publikum til at leve med og være glade! En præstation med en musikstil, som vel er over dobbelt så gammel som Mike Andersen selv. Vi taler om den fedeste blues som in The States, leveret af Mike Andersen fra Rødekro i Sønderjylland. Ikke just moderne, men leveret med personlighed og twist af rock, soul og tilbagelænet ro.

Bandets sammenspil er tillige ren nydelse. For eksempel i chase-forløbene mellem keyboards og to guitarer og de tunge beats solidt leveret af trommeslager Jens Kristian Dam, der doserede slagene nøje afmålte, så vi hverken fik for meget eller for lidt. Johannes Nørrelykke, som guitarist nummer to i bandet, spillede en afgørende rolle for at give luft og vinger til bandets samlede præstation sammen med Mike Andersens flotte stemme.

Bandet opgiver ALDRIG publikumsforkælelsen med lækker, blues / soul’et stemning med Kristian Kolds eminente pumpebas og Kristian Foghs virtuose keyboard og orgelspil. Når Mike Andersen ikke optræder med sit band, spiller han solo koncerter – simpelt og råt – for hvilket han blev belønnet med en DMA-statuette. Den anden DMA i karrieren.

Generalforsamling 2023

Generalforsamling 2023

Amtsringriderforeningen Aabenraa holder generalforsamling tirsdag den 07. marts 2023 kl. 19:30 på Skyttegården, Hjelmalle 44, 6200 Aabenraa Dagsorden: Valg af dirigent Formandens beretning Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab Indkomne forslag Valg af...

Resultater faneridning

Resultater faneridning

Resultat af Faneridningen Fredag den 1. juli 2022 Nr. 1 Estandarten 108 points Nr. 2 Amtsfanen 100 points Nr. 3 Hellevad Ringriderforening 85 points Nr. 4 PONY FANEN 20 points Nr. 5 Pony Fanen, Løjt Vestermark 18 points


Pin It on Pinterest