Kulturboxen – hos os kan du være en professionel amatør

Kulturboxen
lørdag 01. juli fra kl. 12.00

Nyt fedt projekt, for amatørmusikere, som har potentiale til at blive professionelle musikere. En Amatørscene som danner rammen om en masse lækker livemusik på en stor scene med professionel lyd, lys, lyd- og lysmand. Ja Tak.

Hvad er KulturBoxen

Arena Aabenraa, Campusbyen Aabenraa, Ringriderfesten Aabenraa og en gruppe ildsjæle er gået sammen omkring et projekt, hvor det drejer sig om at tiltrække amatørmusikere, som har potentiale til at blive professionelle musikere – det drejer sig om en Amatørscene bygget op fra bunden af genbrugsmaterialer og som danner rammen om en masse lækker livemusik på en stor scene med professionel lyd, professionelt lys, lydmand og lysmand. Musikere i alle aldre, som skriver deres eget musik og i dag måske blot hygger sig med at producere lidt derhjemme og øve med de andre fra bandet uden at være kommet ud over scenekanten med deres musik. Måske har de aldrig prøvet at stå på en scene før, men drømmer om det og har potentialet til det. I dette projekt ønsker arrangørerne at løfte disse musikere og give dem muligheden for at optræde foran et publikum og blive spottet.

Det drejer sig om at styrke fødekæden til musikbranchen i Sønderjylland og at fremdyrke og motivere talenter, som har potentiale, men som endnu ikke har fået muligheden for at folde deres vinger ud.

Derudover skal projektet hylde upcoming kunstnere i området, som har lyst til at bidrage til at dekorere Amatørscenen og rammerne omkring denne.

Er du musiker? Så se her…

Har du nogensinde drømt om at stå på en scene og dele din musik med et livepublikum? Nu har du chancen! KulturBoxen, en amatørscene med professionelt set up, åbner dørene lørdag den 1. juli 2023 i forbindelse med ringridningen i Aabenraa. Vi søger efter amatørmusikere, der har et ønske til at vise omverdenen hvad de kan.

KulturBoxen er et samarbejde mellem Arena Aabenraa, Campus Rådet, Ringriderfesten Aabenraa og en gruppe unge musikelskere. Projektet er skabt for at give musikere muligheden for at optræde foran et livepublikum, blive spottet og samtidig danne musikfællesskab i Sønderjylland. Scenen vil have professionel lyd, lys, lydmand og lysmand.

Vi leder efter amatør musikere, der skriver deres eget musik, har en passion for at skabe musik og måske endnu ikke har fået muligheden for at optræde på en scene. Uanset om du er en erfaren musiker eller blot er i starten af din musikkarriere, er du velkommen til at tilmelde dig KulturBoxen.

Tøv ikke med at tilmelde dig KulturBoxen og lad din musik fyre op under ringridningen i Aabenraa. Vi ser frem til at høre fra dig!

På mail: info@kulturboxen.dk
Venlig hilsen, teamet fra KulturBoxen.

Er du musiker?

Tøv ikke med at tilmelde dig KulturBoxen og lad din musik fyre op under ringridningen i Aabenraa. Vi ser frem til at høre fra dig!

På mail: info@kulturboxen.dk


Pin It on Pinterest