125+1 – den er god nok

2021 var året for vores 125 års jubilæum – alt var klar, program, jubilæumslogo og meget andet lækkert.

Men ak – også dette fik corona spændt ben for, som så meget andet i samfundet. Heldigvis har vi via fælles indsats får styr på coronaen og her i 2022 kan vi igen holde ringriderfest. Vi synes dog ikke at vores lækre jubilæumslogo bare skulle gå i glemmebogen – og vi har derfor justeret en smule på det – så vi stolt kan vise det frem. Det bliver ikke det primære logo i vores visuelle udtryk i år – men i vil helt sikkert støde på det hist og pist!

PS. nu er det faktisk kun 57 dage til at det går løs.

 

Fik du læst:

Royal Run til hest

Royal Run til hest

Vores formand besluttede sig for at deltage i årets Royal Run den 29. maj i Aabenraa. Det blev en dag fyldt med energi,...

læs mere

Pin It on Pinterest