Har din forening noget at vise frem?

Har din forening noget at tilbyde årets børneunivers? Så har vi plads til jer og i har mulighed for at fremvise hvad i laver…

Ringriderfesten i Aabenraa er lige så meget børnenes fest som de voksnes. Derfor fortsætter vores succes med det store børneunivers igen i år, hvor ungerne kan blive sluppet løs i det store hoppeland samt prøve at hav af aktiviteter. 

Der er allerede en del foreninger der har takket ja til at deltage i vores børneunivers hvor de kommer forbi og viser hvad de kan tilbyde børn og unge mennesker. Men vi har faktisk plads til flere – så kunne din forening tænke sig at at vise frem hvad de har at byde på – så kontakt os så vi kan drøfte jeres muligheder.

Så er du spejder, kører med fjernstyret bil, går til karate, bordtennis eller noget helt andet – så er vi sikre på at der vil være mange som er interesserede i at høre mere om netop det i brænder for. 


Kontakt: Hans Jørgen Jessen – jessen@peterslund.dk – tlf. 20 23 56 52

 

Fik du læst:

Resultat faneridning

Resultat faneridning

[pdf-embedder url="https://ringrider.dk/wp-content/uploads/2023/07/faneridning-2023_uden_point.pdf" title="faneridning...

læs mere

Pin It on Pinterest