AFLYST

Det der ikke måtte ske, skete desværre efter seneste udmelding i går aftes, alle større arrangementer frem til august aflyses. Derved bliver vores allesammens Ringriderfest 2020 desværre aflyst.

Vi havde glædet os til årets fest, alt var klar og vi var på nippet til at informere om alt det vi kunne have set frem til, Johnny Madsen, kæmpe genforeningsfestfyrværkeri, Faustix, udvidelse af børneland osv osv…men desværre må vi se i øjnene at der i år ikke bliver nogen Ringriderfest. Vi har naturligvis kæmpe respekt for regeringens udmeldelse og vi skal alle huske på, at det er for vores alles bedste.

Men det betyder også at vi allerede nu kan trække i arbejdstøjet til 2021 og sætte gang i planlægningen af vores jubilæumsår – det bliver STORT!

God sommer til jer allesammen – og pas på jer selv – vi ses i 2021.

Fik du læst:

Ringriderfestival

Ringriderfestival

Endelig kan vi løfte sløret for nogle af årets kunsterne og vores nye Ringriderfestival. En festival der kommer til at strække...

læs mere
125+1 – den er god nok

125+1 – den er god nok

2021 var året for vores 125 års jubilæum - alt var klar, program, jubilæumslogo og meget andet lækkert. Men ak - også dette fik...

læs mere

Pin It on Pinterest