Covid-19

Hele Ringriderkomitéen følger nøje situationen omkring Covid-19 tæt. Der er ikke noget vi hellere vil end at arrangere årets fest til jer, og vi håber så meget at Covid-19 ikke kommer til at spænde ben for dette. Vi følger anvisninger og retningslinjer fra myndighederne, og indtil nu ser det ud til at vi også i år kommer til at have en dejlig ringriderfest.

Så vores forberedelser fortsætter – næsten helt uforandret. De fysiske møder er skiftet ud med videomøder, men ellers er alt on track. Skulle der ske ændringer, vil vi naturligvis straks melde dette ud på alle relevante medier.

Vi ses….forhåbentligt til Ringriderfesten 2020 – fra den 03. juli til 06. juli.

Fik du læst:

Royal Run til hest

Royal Run til hest

Vores formand besluttede sig for at deltage i årets Royal Run den 29. maj i Aabenraa. Det blev en dag fyldt med energi,...

læs mere

Pin It on Pinterest