Jesper Grønkjær er Danmarks internationale tryllekunstner

Jesper Grønkjær er Danmarks internationale tryllekunstner, der optræder i hele verden. Nu er han netop vendt hjem fra turné i Asien.

I Aabenraa viser han et show der er en kombination af trylleri, klovneri, bugtaleri og ballondyr. Børnene kommer selv med på scenen, og deltager aktivt, når der bliver tryllet en kanin frem og lavet anden spas.

Forestillingen er lagt an på, at det kan få alle til at grine, uanset om man er voksen eller børn. Der skulle gerne være noget for alle aldersgrupper på én gang.

Jesper Grønkjær har levet af underholdning i mere end 20 år, og med dette optrådt overalt i verden. Fra de største scener i Las Vegas til de mindste sivhytter i junglen. – Det er Jeres garanti for en professionel entertainer der kan ramme sit publikum. Men nu er han i Danmark og klar til at fortrylle til Ringridderfesten. Det eneste publikum kan være sikre på, er at de ikke kan være sikre på noget som helst. For når Jesper går på scenen, så er det REN MAGI.

Fik du læst:

Ringriderfestival

Ringriderfestival

Endelig kan vi løfte sløret for nogle af årets kunsterne og vores nye Ringriderfestival. En festival der kommer til at strække...

læs mere
125+1 – den er god nok

125+1 – den er god nok

2021 var året for vores 125 års jubilæum - alt var klar, program, jubilæumslogo og meget andet lækkert. Men ak - også dette fik...

læs mere

Pin It on Pinterest