AABKs bagagerumsmarked nu på Ringriderpladsen

Aabenraa Boldklubs Bagagerumsmarked afholdes i år på Ringriderpladsen lørdag den 30. juni 2018 i forbindelse med årets store Ringriderfest.

Hvorfor ikke slå 2 fluer med ét smæk – der er kræmmermarked i forvejen og der er masser af mennesker. Ringriderfesten nyder gavn af endnu et nyt tiltag – og bagagerumsmarkedet får masser af luft omkring sig.

“På grund af de tilpasninger, der i for tiden foregår på Storetorv, stod vi og manglede plads. Vi fik en snak med Ringriderforeningen og fandt en rigtig god aftale, der passer godt ind i begges koncept.” udtaler Jørgen Greve der ses på billedet sammen med Mathias Andresen fra Ringriderkomitéen.

Bagagerumsmarkedet starter som sædvanligt kl. 10 og slutter kl. 14. Opstilling sker fra kl. 9 og det kræver ingen tilmelding – og det er gratis og deltage!!!!  Indkørsel til pladsen sker fra Vestvejen.

Nu håber vi kun på tørvejr, så er vi sikker på der vil komme rigtig mange til vores marked.

Fik du læst:

Resultat faneridning

Resultat faneridning

[pdf-embedder url="https://ringrider.dk/wp-content/uploads/2023/07/faneridning-2023_uden_point.pdf" title="faneridning...

læs mere

Pin It on Pinterest