Officiel indvielse af Gourmet Boulevarden

Vi har godt kunnet mærke på vores omgivelser at Gourmet Boulevarden kommer til at blive vel modtaget. Så vi har derfor besluttet at åbningen skal foregå med fuld musik!

Vi er mægtig stolte over at kunne fortælle at vores Borgmester Thomas Andresen kommer og “klipper snoren” til vores nye tiltag, og vil i samme anledning sig et par ord. Der er lagt meget tid og mange kræfter i etableringen af Gourmet Boulevarden, så vi håber også at Aabenraa vil tage rigtig godt imod dette nye initiativ i forbindelse med Ringrider festen.

Den officielle åbning af Gourmet Boulevarden sker fredag 29. juni kl. 17.00 – så mød op i god tid, tag dine venner med, at se hvad Gourmet Boulevarden har at byde på. Vi er helt sikre på at i vil blive positivt overrasket.

Fik du læst:

Royal Run til hest

Royal Run til hest

Vores formand besluttede sig for at deltage i årets Royal Run den 29. maj i Aabenraa. Det blev en dag fyldt med energi,...

læs mere

Pin It on Pinterest