Brunch og Bobler

Hvorfor ikke starte årets Ringriderfrokost med…..at spise? Ja hvad er det nu for noget kunne man spørge sig selv?

Vin og Gastro Royal som er en af de 4 restaurationer på Gourmet Boulevarden, har tænkt ud af boksen – og synes at der mangler et sted at mødes inden selve frokosten – ja man kunne nærmest kalde det en forfest. Frank Carstensen fra Royal udtaler: “der er mange der mødes privat og spiser morgenmad sammen inden man drager videre til den store Ringriderfrokost, så hvorfor ikke starte festen på pladsen, så man kan få maksimal udnyttelse af samværet. At man samtidig kan nyde en lækker brunchtallerken og et glas bobler – ja det bliver det jo ikke just værre af”.

Vi synes det er et spændende initiativ – og er man interesseret kan man læse mere og købe billet her: https://vinoggastro.dk/produkt/bobler-brunch/

Fik du læst:

Resultater faneridning

Resultater faneridning

Resultat af Faneridningen Fredag den 1. juli 2022 Nr. 1 Estandarten 108 points Nr. 2 Amtsfanen 100 points Nr. 3 Hellevad...

læs mere

Pin It on Pinterest