Spar dig selv for en masse tid – køb en spisebillet

Vi nærmer os med hastige skridt årets store ringriderfest og et af de nye tiltag Gourmet Boulevarden, har vi store forhåbninger til. Gourmetmad i det grønne….det kan da kun bliver fantastisk.

Netop derfor tror vi også at der bliver run på når “dørene” åbnes, men vores restauratører er kommet på en genialt koncept – noget så enkelt som spisebilletter. Køb din madbillet hjemmefra, spar dig selv for en masse tid, vælg blot den restaurant du ønsker mad fra og få oven i købet, en genstand med. Ja det er faktisk lige så simpelt som det lyder.

Spisebilletten kan købes på forhånd hos Click i Aabenraa for kr. 175 – og for den pris får du en signatur ret fra den restaurant du ønsker at spise på, samt en genstand. Er man flere der skal “langs” sammen, ja så bliver det først rigtig smart, for hver især kan hente mad hos deres favorit restaurant og så kan man mødes i loungeområdet og spise sammen.

Det er også en mulighed for virksomheder at tilgodese deres medarbejdere, idét de kan købe disse på forhånd, og derved invitere medarbejderne til en dejlig sommerfest, hvor de frit kan vælge hvad de kunne tænke sig at spise. Når “middagen” er overstået, kan festen fortsætte til den gratis koncert i Arenateltet, hvad enten det er fredag eller lørdag aften.

Aabenraa Ringriderfest…det er os med den gratis entré og de nye idéer!

Fik du læst:

P -pladser til Touren

P -pladser til Touren

Vi har fået en del spørgsmål omkring parkeringsforhold i forbindelse med Touren der kommer forbi søndag 03. juli. Man kan se...

læs mere
Husk påklædningen

Husk påklædningen

Har du helt styr på din påklædning? Uanset hvad vejrguderne lover så rider vi stadig med reglementeret påklædning. Blå/hvid...

læs mere
Årets plads

Årets plads

Ja det er sjældent at man bare kan gøre som man plejer - og 2022 er da bestemt ikke nogen undtagelse. Der er sket mange...

læs mere

Pin It on Pinterest